Oříškovo-jahodová dobRAWta!

20150614_11463620150614_11470720150614_114622

Osvěží, potěší, chutná! A jíte i očima :).

K této lehké, zdravé a pěkně vychlazené dobRAWtě budete potřebovat:

Na korpus:

1 hrnek vlašských ořechů – nasekaných/pomletých

1/3 hrnku kešu – nasekaných/pomletých

1 hrnek brusinek (namočených přes noc ve vodě)

1 lžíce kokosového oleje

1/2 hrnku pomletých ovesných vloček

1/2 lžičky skořice

 

Na krém:

1,5 hrnku kešu oříšků (namočených přes noc ve vodě, aby nabobtnaly)

1,5 hrnku čerstvých jahod

1 lžíce kokosového oleje

2 lžíce medu (agáve sirupu, datlového sirupu)

2 lžíce mléka (nejlépe sojového či mandlového)

 

Zpracování:

Korpus:

Všechny suroviny rozmixujeme a poté prohněteme ruka a vyložíme tím formu.

20150614_090251

Krém:

Opět vše rozmixujeme do hladkého krému, naneseme na korpus a dáme vychladit do mrazáku na cca 2 hodiny. Po vytažení z mrazáku ozdobíme čerstvým ovocem a uchováváme v lednici :).

 

Zkuste, stojí to za to! :)

 

Leave A Comment

Related Posts